Supervision

Supervision kan foregå individuelt og i gruppe:

  • Behandlingssupervision
  • Pædagogisksupervision
  • Ledersupervision
  • Medarbejdersupervision

Mange mennesker arbejder med andre mennesker – og lige så givende og spændende et sådant arbejde kan være, lige så belastende er det. For at holde et sådant arbejde ud, og undgå at blive relationsmættet eller udbrændt, er det nødvendigt at modtage supervision.

Det er en proces som foregår mellem supervisor (psykolog) og den der modtager supervision. Formålet med supervision er, at skabe større klarhed over, hvad det er der foregår, mellem den der modtager supervision og dennes klienter, elever, kollegaer eller lignende. På denne måde kan man fortsætte arbejdet med en større forståelse og øget indsigt.

Individuel- eller gruppesupervision

Supervision kan foregå individuelt eller i gruppe. Ved individuel supervision får du den fulde opmærksomhed, og det kan være det du har brug for. Ved gruppesupervision deltager fra to og op til 10 – 12 deltagere. Fordelen ved at arbejde med grupper er, at gruppen kan bruge hinanden og lære af hinanden.

Metoderne jeg bruger i supervision er forskellige og afhænger af hvad du eller din institution ønsker. Jeg tilbyder både metoder der har et psykodynamisk afsæt, såvel som kognitivt eller systemisk.

Ønsker du at høre nærmere om din mulighed for supervision hos mig, kan du kontakte mig på tlf. 24 40 91 87 eller via kontaktformularen på min kontaktside. Jeg bestræber mig på at svare indenfor 24 timer.