Selvudvikling og meditation

Mange mennesker har et forhold til det religiøse. Det kan være igennem en religion, gennem tro på en bevidsthed eller på en anden måde.

Hvad enten det er den ene eller den anden tro, så kan en sådan overbevisning være en hjælp i forandringsarbejde, hvad enten det drejer sig om krise, eksistentielle vanskeligheder eller personlig udvikling.

Men det spirituelle er også noget i sig selv. Efterhånden som du får arbejdet med dine vanskeligheder, så betyder det frigørelse af energi. Det medfører, at du får mere overskud til at vise medfølelse med andre mennesker og forståelse for verdens problemer.

Bevidsthed, meditation og energiarbejde

Ved hjælp af øvelser og meditationer arbejder vi med energi- og chakrasystemet. Endvidere lære du din bevidsthed at kende og får et bevidst forhold til den. Du lærer at du ikke blot er dine tanker, følelser osv., det giver dig en ny oplevelse af frihed, og du har muligheder for at øge din livskvalitet.

Individuelle sessioner
Kurser: Kurser med 4 til 12 deltagere

Vil du høre mere om dine muligheder for individuelle sessioner eller kurser, kan du kontakte mig på tlf. 24 40 91 87 eller sende mig en besked via formularen på kontaktsiden.