Personale- og lederudvikling

Jeg tilbyder en række redskaber inden for personale- og lederudvikling. Det kan foregå individuelt eller i gruppe.

  • Supervision
  • Coaching
  • Konfliktafklaring og løsning
  • Proceskonsultation
  • Kurser: Kommunikation og anerkendelse, Ledelse og værdier, Kompetencer – afklaring og udvikling mm.

Forandringskompetencer

Forandringshastigheden i organisationer og på arbejdspladser har aldrig været større end i dag, og vi kan forvente at denne udvikling fortsætter. Det betyder, at der stilles flere og nye krav til medarbejderne – krav om kompetencer. Det være sig faglige kompetencer, sociale kompetencer og forandrings kompetencer.

Psykologen kommer på banen i forhold til udvikling af de sociale kompetencer og forandrings kompetencer. Det kan være i form af supervision, coaching, udvikling af ressourcer, kurser eller som proceskonsulent i forandringsprocesser.

Det sker ganske ofte under omstillinger at medarbejdere bliver bange, utrygge, nervøse eller mistrives på andre måder. Heraf følger ofte konflikter og dårligt arbejdsmiljø. Det kan der gøres noget ved fx ved at arbejde med roller, ressource profiler, kommunikation, kompetence-afklaring og følelser.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 24 40 91 87 eller via kontaktformularen på kontaktsiden for yderligere information omkring personale- og lederudvikling og sammensætning af tilpassede forløb.